Ring os op på tlf.: +45 36 41 40 42

Vi fakturere gerne via

EAN. nr. ​

Åbningstider i uge 27-28-29-30-31-32:

Man:           Lukket

Tirs-fre:   10:00 - 17:30

Lør:              09:00 - 14:00

Søn:             Lukket

Blomster automaten er    åben 24/7

​- Vi fylder op flere gange dagligt. 

Bestil den smukkeste bårebuket til det sidste farvel

Når man skal tage afsked med et menneske, der har haft en stor betydning i ens liv, gælder det om at have de helt rigtige rammer for en god afslutning. Med smukke bårebuketter kan kirken dekoreres, så den passer til den afdøde og kan afspejle lige netop dennes personlighed.​

​Hos Domicil Blomster tilbyder vi mange former for blomster til begravelse, og vi kan være behjælpelige med at lave lige præcis den flotte og personlige bårebuket, som du ønsker. Vi tilbyder desuden time til time afhentning af bårebuketter i butikken men sender også gerne. Ved udbringning ser vi dog gerne, at der lægges en bestilling senest dagen inden. Vores kunder kommer primært fra Rødovre, Brønshøj, Vanløse og Glostrup, men vi tilbyder gerne vores professionelle hjælp til alle, der henvender sig til os.

En bårebuket med personlighed

En bårebuket behøver ikke at være upersonlig og neutral. Vi sørger altid for, at bårebuketten passer til et smukt og personligt sidste farvel.

I et samarbejde mellem vores dygtige blomsterdekoratører og kunder, bliver der lavet smukke og personlige bårebuketter, som afspejler den afdøde. Alt fra hvad der skal stå på båndet til farven på blomsterne i de forskellige bårebuketter, bliver besluttet i samråd med den enkelte kunde.

Udover de klassiske bårebuketter kan vi også tilbyde følgende andre typer pynt til begravelse:

Gør det til en god afsked

For at gøre det sidste farvel endnu mere personligt, kan man tilføje et fint bånd til bårebuketten og dekorationerne.

Vi trykker selv båndet direkte i butikken efter standardmål, så det er muligt for vores kunder at træde direkte ind i butikken og gå med det færdige resultat ikke længe efter.

Båndene tilbydes i et væld af forskellige farver, sådan at man kan vælge det bånd, der passer bedst til de øvrige dele af buketten.

Kontakt os for mere information

Sidder du med spørgsmål til vores priser såsom hvad koster en bårebuket? Eller vil du vide mere omkring, hvordan vi kan personliggøre netop den bårebuket, som du skal bruge? 

Ring til os i dag. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have og giver dig en pris på den bårebuket, du ønsker.

Du kan ringe til vores telefon 36 41 40 42 eller skrive til vores e-mail info@domicilblomster.dk

Du er naturligvis også altid velkommen til at komme forbi vores blomsterbutik for at tage en snak med os.

Domicil Blomster

Fortvej 1

2610 Rødovre

Tlf.: 36 41 40 42

E-mail: info@domicilblomster.dk 

CVR: 21399388