Ring os op på tlf.: +45 36 41 40 42

Åbningstider:

man-fre: 10:00 - 17:30

lør:             09:00 - 14:00

søn:            LUKKET

Bårebuketter til det sidste farvel

Når man skal tage afsked med et menneske, der har haft en stor betydning i ens liv, gælder det om at have de helt rigtige rammer for en god afslutning. Med smukke bårebuketter kan kirken dekoreres, så den passer til den afdøde og kan afspejle lige netop dennes personlighed.

Vi kan være behjælpelige med flotte og personlige bårebuketter til begravelser i Rødovre og omegn.

Få lavet bårebuketter med personlighed

Bårebuketter behøver ikke være upersonlige og neutrale. I samarbejde med vores dygtige blomsterdekoratører og kunder, bliver der lavet smukke og personlige bårebuketter, som afspejler den afdøde vel.

Vi sørger for, at der bliver tale om et smukt og personligt sidste farvel. Alt fra hvad der skal stå på båndet til farven på blomsterne i de forskellige bårebuketter bliver besluttet i samråd med den enkelte kunde.

Udover de klassiske bårebuketter kan vi også tilbyde følgende andre typer pynt til anledningen:

​Gør det til en god afsked

Ved at tilføje et fint bånd til jeres bårebuketter og dekorationer er det muligt at gøre det sidste farvel endnu mere personligt. Vi trykker selv båndet direkte i butikken efter standardmål, så det er muligt for vores kunder at træde direkte ind i butikken og gå med det færdige resultat, ikke længe efter.

Båndene tilbydes i et væld af forskellige farver, sådan at man kan vælge det bånd, der passer bedst til de øvrige dele af buketten. 

Time til time afhentning af bårebuketter

Vi tilbyder time til time ved afhentning i butikken, men ved udbringning ser vi gerne, at der aflægges en bestilling senest dagen inden.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores udbud af bårebuketter, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 36 41 40 42.

Domicil Blomster

Fortvej 1

2610 Rødovre

Tlf.: 36 41 40 42

E-mail: info@domicilblomster.dk 

CVR: 21399388